Search

Нашата компания

Бикомед ООД е основана през 1996 година като семейна компания, специализирана в дистрибуцията на медицински изделия, инструменти и продукти за хирургия.

Основна дейност на Бикомед ООД са дистрибуцията и вносът на медицински изделия и оборудване за обща хирургия, офталмология, както и в сферата на травматологията и рехабилитацията.

ОФИС

Модерен и функционален А-клас офис с удобна локация и обучителен център 

ЕКИП

Специалисти и добре обучени представители.

СКЛАД

Максимална стокова наличност на медицински изделия.

СЕРВИЗ

Пълна поддръжка и сервиз на медицинското оборудване дистрибутирани от Бикомед.

Нашата политика

Политиката на компанията е насочена към осигуряването на добра грижа към пациента, като се основава на поддържане на добра репутация, разработване на индивидуален подход към всеки клиент и удовлетворяване на неговите специфични нужди, въпроси и очаквания.

Целта на Бикомед е да разширява продуктовото си портфолио, за да предлага по-широка гама от продукти, стремейки се да отговори по-добре на комплексните изисквания на нашите основни клиенти – болниците.

Въвеждането на нови продукти и продуктови линии в нашето портфолио прави възможно разширяването на пазарните ни възможности, завоюването на по-благоприятни позиции, по-голям пазарен дял и навлизането в нови специфични области на здравеопазването.

 

Бикомед е сертифициран по ISO 9001:2015 и GDP от Lloyd’s Register от април 2006 г.

Back to Top
Product has been added to your cart