Search

Доверието, сигурността и качеството, които очаквате от 3М.

Повече от 40 години 3M™ Health Care предоставя най-добрите продукти за лечение на кожата. Заедно с пълната гама от хирургични лепенки, превръзки и адхезивни лентички за затваряне на рани, 3M™ продължава да определя стандартите на здравните грижи за кожата и Ви предлага доверието, сигурността и качеството, които очаквате.

3M™ Хирургични лепенки и превръзки

Всички хирургични лепенки 3M™ имат хипоалергичен адхезив, несъдържащ естествен латекс.

3M™ Tegaderm™ Прозрачни превръзки

Могат да се използват за покриване и предпазване на места с катетри и рани, за поддържане на влажна среда, за заздравяване на рани, като вторична превръзка или предпазно покритие над рискова зона.

3M™ Tegaderm™ Прозрачни абсорбиращи акрилни превръзки

При необходимост да наблюдавате хирургичната рана – от малки до големи разрези, осигуряват водоустойчива, прозрачна бариера, позволяваща активно наблюдение и своевременна интервенция без да дразни раната.

3M™ Tegaderm™ фиксираща превръзка с хлорхексидин глюконат (CHG)

Съчетава мощната антимикробна активност на хлорхексидин глюконат с изключителните качества на Tegaderm™. Разработена специално с цел да се намали кожната флора, която е най-честия източник на инфекции около мястото на катетъра.

3M™ Tegaderm™ фиксираща превръзка с (CHG) и 3M™ Curos™ дезинфекционни клапи

Понижение на риска от инфекция, свързан с всички точки за вътресъдов достъп, чрез осигуряване на антимикробна защита.

3M™ Tegaderm™ I.V.

Интравенозното  лечение изисква надежден източник, здраво прикрепен във вената, като входното отверстие трябва да се пази от инфекция и травма. Превръзките предоставят носи възможности, като при централни, така и при периферни източници.

3M™ Coban™

Еластичен самозалепващ се бинт за поддръжка на превръзки, осигуряване на компресия и имобилизация на контузии.

3M™ Bair Hugger™ затоплящо одеяло, 3M™ Ranger™ затопляне на кръв и течности и 3M™ Bair Paws™ затоплящи халати регулиращи се от пациента.

С 25 стила на одеяла Bair Hugger™, включително седем серии одеяла за долна част, три размера затоплящи халати Bair Paws™ (малък, стандартен, XL) и седем различни касетки за затопляне на кръв и течности Ranger™,  3М покриват нуждите ви за всяка оперативна процедура.

3M™ Cavilon™

Универсални решения за лечение и превенция на нарушаването на целостта на кожата.

3M™ Ioban™ 2 Антимикробно инцизионно фолио

Понижава риска от инфекции на хирургичното място. Създава бариера и така понижава риска от замърсяване на хирургичната рана с бактерии и осигурява непрекъсната широкоспектърна антимикробна защита на целия участък до самия хирургичен разрез.

3M™ Steri-Vac™, серия GS стерилизатор/аератор

Стерилизаторът/аераторът 3M™ Steri-Vac™, серия GS Ви позволява да стерилизирате прецизно по зададени топлина и влага за по икономичен, ефикасен и безопасен начин.

Back to Top
Product has been added to your cart